Сихара ООД е приемна фирма на създадената през 2002 година Каси ООД. Ние притежаваме собствена сервизна база и квалифициран персонал. Основната ни дейност е доставка, монтаж и ремонт на климатична и хладилна техника.

Мисията ни е да осигурим на своите клиенти качествени продукти на доказали се производители с гарантиран произход. Всичко, което монтираме, проектираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество. Предлагаме климатични системи на марките: Mitsubishi Heavy, Fujitsu General, Daikin, Toshiba, Fuji Electric, Panasonic, Hitachi, Gree и Cooper and Hunter.

Предлагаме японски рециклирани климатици, хладилна техника и уреди втора употреба. Всички употребявани климатици се рециклират обстойно в сервизната база на фирмата и се предлагат с 3 – годишна гаранция.

"Сихара" ООД предлага богата гама от възможности за климатизиране на всеки дом, стая или офис.

Стремим се да предлагаме на своите клиенти висококачествени климатични системи на конкурентни цени.

Ние предлагаме продукти и услуги, които отговарят на специфичните нужди на всеки отделен клиент.

Нашата широка гама от продукти се актуализира непрекъснато.

Нови продукти се въвеждат ежегодно след внимателно проучване на глобалния климатичен пазар, както и на социалните и екологични тенденции.

Климатичната система е доказано най-ефективното решение за отопление и охлаждане.

Стандартната сплит система дава 4 пъти повече топлинна енергия, отколкото консумира. Ефективността на климатика е повече от 400% - единственият електрически уред, който постига подобни резултати. Оптимално съотношение между комфорт и цена.

Покупка

Ние предлагаме широка гама от продукти както за големи всекидневни помещения така и за детски стаи. Можем да направим стаята Ви по-комфортна с широка гама типове климатици, от таванен тип с автоматични филтри и почистващи функции до стенен тип, който подобрява функция за почистване на въздуха.

Монтаж

Сихара разполага с екип от професионалисти с дългогодишен опит в областта на климатичната и хладилна техника. Ние извършваме качествени монтажи, съобразени както с желанията на клиента, така и с изискванията за правилна работа на климатиците. Работим бързо, чисто и прецизно.

Сервиз

Осигуряваме периодична профилактика, поддръжка, гаранционен и след гаранционен сервиз на всички марки климатици, термопомпи и хладилници, на територията на област Смолян.

Изберете най-икономичният уред за отопление или охлаждане

Климатик за Вашия дом

Предлагани марки